Wonen

'De Visserij' is een open thuis voor zorgbehoevende senioren. Om een aangepaste zorg te kunnen bieden, werkt het centrum met zeven verschillende leefgroepen.

Twee leefgroepen van elk 12 senioren zijn gekoppeld aan een vaste verpleegequipe. Eén leefgroep is een beveiligde woonvorm. Hier verblijven 15 senioren.

Er is steeds een ruime zithoek en eethoek met keuken voorzien. De activiteiten worden zowel centraal in het cafetaria als binnen de leefgroepen georganiseerd. De leefgroepen hebben ook een toepasselijke Diepenbeekse naam gekregen. Zo onderscheiden we de volgende leefgroepen: Pomperik, Sluisbemden, Nietelbroeke, Den Elst, Dorpsbemden, De Maten en de Dauteweyers.

Iedere bewoner beschikt over een individuele woongelegenheid met ruime sanitaire cel. De kamer beschikt over een basisuitrusting zoals bed, nachtkastje, tafeltje, stoel, relaxzetel en ingebouwde kleerkast.

Voorwaarden

  • inwoner zijn van Diepenbeek (domicilie)

of

  • één van de kinderen is inwoner van Diepenbeek 

Procedure

Voor iedere opname dient er een afspraak te worden gemaakt met de maatschappelijk assistente Karine Smets. Haar gegevens kan je vinden onder contact en openingsuren.

Wat meebrengen

  • Formulier indicatiestelling ingevuld door de huisdokter 
  • kopie identiteitskaart
  • klever mutualiteit