Beginnersreeks Dynamiek van Yoga (12 dinsdagavonden)

REEKS DYNAMIEK VAN YOGA - GEGEVEN DOOR BJÖRN MAROTEN

Wat mag je van deze reeks verwachten?
?
Yoga is een levensfilosofie die ons praktisch leert hoe we geest en lichaam gezond kunnen houden en beter op mekaar kunnen afstemmen. Dit laat ons toe vanuit onze kern voluit, maar gezond en evenwichtig te leven.

In Dynamiek van Yoga gaan we in 5 thema's de reikwijdte verkennen die yoga je als beginner te bieden heeft. Zo leren we hoe we yoga kunnen gebruiken om onze gewrichten te repareren en gezond te houden. Daarna zoomen we in op onze spijsvertering die aan de basis van onze fysieke gezondheid ligt. We leren hoe we isotonische en isometrische spierbewegingen kunnen inzetten om de spiertonus en core strength te verbeteren. Mentaal leren we hoe we onze gedachten kunnen klasseren, waardoor we meer inzicht krijgen en de geest kunnen zuiveren. Hierbij zetten we in op helderheid van geest. Wanneer de geest voorbereid is, maken we kennis met de yogische slaap, een diepterelaxatie/meditatietechniek. In de laatste les leren we wat sadhana is en krijg je een krachtig maar makkelijk uit te voeren programma aangereikt dat voor yogi's bekend staat als Shambavi Mahamudra.

Yoga leer je door het te beoefenen. We zullen proberen je te motiveren om thuis dagelijks aan de slag te gaan met de technieken die we je in de les leren. Indien je dit kunt opbrengen zul je een veel dieper proces genereren waarvan de voordelen exponentieel zijn.

VOOR WIE?
- Ben je als absolute beginner gemotiveerd om yoga een kans te geven maar wil je met je voeten op de grond blijven staan? Dan is deze reeks wat je zoekt!
- Heb je al notie van yoga en is je nieuwsgierigheid gewekt? Dan zul je in deze les veel opsteken waardoor je praktijk zelfzekerder wordt en meer body krijgt.
- Ben je al een tijdje met yoga bezig maar mis je de achterliggende uitleg en diepgang? Welkom!

INSCHRIJVEN?
Via de website: www.shantaramyoga.com/store/p3/yogacursus

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 156,00
Basistarief: 156,00 €

Organisatie

Shantaram Yoga

Filter op categorie