Workshop - Encaustic art (Bijenwas tekenen)

Dit soort schilderen is heel leuk en is voor jong en oud (vanaf 8j - omwille van het warme ijzertje). Tijdens onze workshop zul je leren hoe je een strijkijzer en een stylus kunt gebruiken. Je zult versteld staan van het plezier dat het kan geven. Je zult niet alleen kleurrijk werk produceren, je zult ook heel erg genieten van de ervaring die het schilderen met zich mee kan brengen. Je gaat naar huis met unieke schilderijen die door jou zijn gemaakt.

Wij werken in kleine groepjes zodat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. De groepjes bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. (grote(re) groepen/ andere data zijn in overleg wel mogelijk).

Tijdens circa 2½ - 3 uur leert u de basistechnieken van de Encaustic art, zoals abstract en intuïtief werken met het schilderijzer.

De kosten voor de workshop bedragen 28,00 euro per persoon. Dit is inclusief het gebruik van een strijkijzertje, papier, wasblokjes en drankjes en wat lekkers. Alle gemaakte werken mogen mee naar huis worden genomen.

Inschrijven verplicht via mail naar beautyofthesoul@telenet.be met vermelding van je naam, aantal deelnemers en welke datum je wenst deel te nemen.

De betaling op rekening - BE43 0689 1109 9001- telt als definitieve inschrijving en dit dient te gebeuren ten laatste 10 dagen op voorhand omwille van de bestelling van het materiaal.

Ervaar zelf hoe LEUK het is - laat je VERRASSEN – Je bent van harte welkom, tot binnenkort !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 28,00
Basistarief: 28,00 €

Waar

Beauty of the Soul

Organisatie

Beauty of the Soul

Filter op categorie