Slow Pilot (duo)

"Ik had vroeger nogal een zware voet, maar sinds ik met een oude Honda Civic '95 rondrijd, ben ik noodgedwongen een slow pilot." De van nature energieke frontman Pieter Peirsman heeft doorheen de jaren geleerd om geduldig te zijn, en dat loont op debuut 'Gentle Intruder'.
?
?'Gentle Intruder' ("over een piloot die na een crash per toeval het paradijs vindt") bestaat uit tien nummers die Pieter de afgelopen jaren bijeen schreef. "Het heeft me een aantal jaar en een heleboel bands gekost om te ontdekken dat ik geen rocker ben.", geeft hij lachend toe. Wat Pieter wel had was een oor voor kwaliteit: hij verzamelde een groep topmuzikanten rond zich en bleef koppig zijn goesting doen. Het resultaat was een titelloze EP in 2014, waarmee Slow Pilot op Radio 1 te horen was en op tournee mocht met K's Choice.
?
?Tussen de preproductie, de opnames en de release van 'Gentle Intruder' zitten drie jaar. Dat de nummers op 'Gentle Intruder' lang hebben kunnen rijpen, hoor je. Wars van trends of hypes ademt het een tijdloos karakter uit. Er werd vakkundig aan elk nummer geschaafd, zonder daarbij alle splinters weg te halen. Samen met Maarten Van Mieghem (bas, backing vocals) komt 'Slow Pilot' in duo naar je toe. In de bijzondere setting van de Royermolen sluiten zij met verve het cultureel seizoen van 2019-2020 stijlvol af.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; kassa: 12,00 €; +55 jaar: 10,00 €; -26 jaar: 8,00 €

Organisatie

dienst vrije tijd Diepenbeek

Filter op categorie