AFGELAST Tentoonstelling - HAAR Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Vanaf donderdag 12 maart, worden alle gemeentelijke activiteiten geannuleerd en dit omwille van het coronavirus.
Deze maatregel werd genomen door de waarnemend burgemeester en duurt al zeker tot 03/04/2020, met een grote kans op verlenging.

Kruip samen in het nest. Rondom je zie je foto's van harige mensen groot en klein van over heel de wereld. neem de tijd om even te kijken naar de foto's en de guitige animatiefilm. Hoe was jij vroeger als kleine baby? Voel eens aan je haartjes, zijn ze zacht als het vel van een poes? Of stekelig zoals een egeltje of kroezelig als een schaap? Zijn jouw haren kort of lang, heb je krullen of een paardenstaart?

De belevingsinstallatie HAAR staat synoniem voor spelen, voelen, samen ontdekken en genieten. Vanuit het veilige nest kan je op ontdekking gaan naar een leuke interactieve tentoonstelling op de buitenwand.

HAAR is voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar en kan, indien gewenst, na een aanvraag bij het vrijetijdsloket of de bibliotheek in groep onder begeleiding bezocht worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

dienst vrije tijd Diepenbeek

Filter op categorie