Jens Dedoncker - Bang van Dendoncker (UITVERKOCHT)

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze bijzondere West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Door menig jurylid en comedyfan geprezen vanwegen zijn 'hoge aaibaarheidsfactor' en 'geloofwaardig, ijzersterk spel', brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Op televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in 'Hoe zal ik het zeggen?', 'Beste kijkers' en 'De Slimste Mens ter Wereld' werden goed ontvangen.

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen en met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dedoncker.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; -26 jaar: 10,00 €; kassa: 14,00 €

Organisatie

dienst vrije tijd Diepenbeek

Filter op categorie