Herfstdiner

Driegangendiner om 12u in 't Driessent

Om tegemoet te komen aan de vraag van velen, organiseren we ons Herfstdiner dit jaar op zondagmiddag. De Week van de Smaak staat in het teken van 'Kleur'. U weet wel: 'Over smaken en kleuren ...'. Menu 12:00 Aperitiefmoment Tafelsnoepjes bij ontvangst Fris en vegetarisch 3 hapjes per persoon naar de inspiratie van de chef 12:45 Lunch Warm voorgerecht 'Noordzee'-Bouillabaisse: rijke vissoep met schaal-en schelpdieren Jonge venkel en toast met rouille Hoofgerecht Braadstuk van Edelhert, smeuïge puree van pastinaak Cocotte van wintergroenten, jus met aalbessen, kroketjes Dessert Kleurrijk dessert van de chef Zoete versnaperingen bij de koffie ,op basis van 3 per persoon Marshmallows /Bokkenpootjes / pralines … Dranken All-in tot 15u30 Aperitief: Cava Celebrandum Brut Nature / Pipo-sap van appel en kers Aan tafel: zorgvuldig geselecteerde wijnen en waters Maes koffie en Pips-Thee in assortiment Locatie: 't Driessent, Kapelstraat 70, Diepenbeek Aanvang om 12u. Deelname: 55 euro p.p. all in. Inschrijven: willy.blendeman@telenet.be of 0476-789991 Rekening nummer: BE84 7350 1915 4959

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Feestzaal 't Driessent

Filter op categorie