Nieuwjaarsconference - Yannick Noben (EXTRA VOORSTELLING)

Yannick Noben, ... een naam die in Diepenbeek ondertussen haast bij iedereen een belletjes doet rinkelen! In een zeer korte tijd zette hij reeds zeer mooie en grote stappen in de Vlaamse comedywereld. Dit feit, samen met het gegeven dat Yannick Noben en de dienst vrije tijd al heel lang zeer graag samenwerken, zorgt ervoor dat we voor het seizoen van 2019-2020 een nieuw project in het leven roepen.
?
?In Diepenbeek geloven we in jong en nieuw talent, als dat dan ook nog talent van eigen bodem blijkt te zijn wordt het verhaal eens zo mooi! Daarom wordt Yannick in dit nieuwe, culturele, seizoen onze 'artist in residence'. Hiermee bieden we Yannick, met enorm veel plezier, een eigen speelplek waarbij hij kan genieten van een vertrouwd publiek, een vast podium dat hij meerdere keren dit seizoen (in allerlei vormen) zal betreden, een plek om te experimenteren en te proberen...
?
?Yannick werkt hiervoor opnieuw een nieuwjaarsconference uit. Deze wordt op het lijf geschreven van Diepenbeek en haar, toch wel, bijzondere inwoners. In 2018 won Yannick tevens de Humorklas van Radio 2, dit gaf ons onmiddellijk de gelegenheid om de première van deze voorstelling naar Diepenbeek te halen. Hij zal als MC deze première aan elkaar praten. Tot slot werkt hij ook nog aan een schoolvoorstelling over zijn leven als militair. Deze Diepenbekenaar verkoopt zijn zalen (in Diepenbeek) haast even snel uit als comedykoning Alex Agnew, wees er dus snel bij als je wil komen meegenieten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €

Organisatie

dienst vrije tijd Diepenbeek

Filter op categorie