Lieve Blanquaert - The circle of life

Vanaf donderdag 12 maart, worden alle gemeentelijke activiteiten geannuleerd en dit omwille van het coronavirus.
Deze maatregel werd genomen door de waarnemend burgemeester en duurt al zeker tot 03/04/2020, met een grote kans op verlenging.

"Circle of Life" is het sluitstuk van Lieve Blanquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken, bij de meest universele momenten van geboorte, liefde en dood. Lieve Blanquaert werkte jaren aan haar uitzonderlijke projecten Birth Day, Wedding Day en Last Days, die successen waren zowel op televisie als in boekvorm. Geboorte, liefde en dood, de grote momenten uit het leven, zijn universeel. En toch altijd uniek.
?
?'Circle of Life' brengt de drie grote levensverhalen samen op een nieuwe, verrassende manier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt.Samen wordt het een uniek multi-mediaal verhaal over de mens en deze wereld. Wat ons verenigt en apart maakt. Een onvergetelijke reis doorheen de wereld en zijn bewoners, door de bijzondere ogen van een uitzonderlijke reizigster.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; -26 jaar: 8,00 €; +55 jaar: 10,00 €; kassa: 12,00 €

Organisatie

dienst vrije tijd Diepenbeek

Filter op categorie