Humorklas - Yannick Noben MC

Ook in 2020 gaat Radio 2 met de Humorklas al voor de vierde keer op zoek naar nieuw comedytalent in Vlaanderen. Op korte tijd werd de wedstrijd een vaste waarde in de comedywereld, mede door het uitgebreide leertraject dat de tien finalisten aangeboden krijgen. Ze krijgen de kans om geregisseerd en bijgestuurd te worden door 'meester' Han Coucke, worden opgeleid door gastdocenten voor het behalen van specifieke comedycompetenties als improvisatie, schrijven of liedjes maken, en ze worden beoordeeld door een vakkundige en gevarieerde jury van comedians en experten.

De Humorklas gaf heel wat aanstormend talent een - vaak eerste - podium. Denken we maar aan de winnaars Jens Dedonckers, Sander VDV en Yannick Noben, en finalisten Kamal Kharmach, Soe Nsuki en Amelie Aelbrecht die intussen elk op hun eigen manier hun weg aan het banen zijn in de wereld van comedy en media.

De finale in De Werf was het eindpunt van deze wedstrijd. Met verschillende try-outs en een kwart- en halve finale blijven er nog drie finalisten over, die het tegen elkaar zullen opnemen in een - zeker voor hen - zenuwslopende finale. Wie wordt de vierde winnaar van de Humorklas? Wie het ook wordt, alle drie de finalisten hebben gewonnen, want zij mogen nadien op finalistentournee met vorige winnaar MC Yannick Noben.
De Humorklas is een productie van Radio 2 en De Hofleveranciers met de steun van Sabam for Culture.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; -26 jaar: 8,00 €; +55 jaar: 10,00 €; kassa: 12,00 €

Organisatie

dienst vrije tijd Diepenbeek

Filter op categorie