Unseen Beauty Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een wandeling in samenwerking met Diepenbekenaar Edgard Voets, tot 1 mei 2022. Hij heeft een grote passie voor fotografie en nam heel wat huis-, tuin- en keukenbeestjes onder de Microscooplens.
Dat levert spectaculaire resultaten op. Iedere foto die je ziet op deze wandeling is opgebouwd uit duizenden foto's en vele weken van werk. Hij neemt namelijk microscopische foto's van steeds een ander deeltje van een insect waarna deze naadloos in elkaar gepast worden en deze 'Ongeziene schoonheid' naar boven komt.
Zo zie je dat velen van die (bestaande) kriebelmonsters vaak eerder lieflijk en wollig zijn, in plaats van eng en stekelig. Heb jij ook zin om ze allemaal mee te komen ontdekken? Ga dan mee op stap door deze korte centrumwandeling van 3,4 km!

Aan het vrijetijdsloket in GC de Plak (Servaasplein 14, 3590 Diepenbeek) kan je een leuk boekje kopen met Doe-opdrachten en uitleg over de beestjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 2,50
Basistarief: 2,50 €

Organisatie

Dienst vrije tijd Diepenbeek

Filter op categorie