Ontrouw - tussen hart en verstand (Charlotte Van Looy)

Je kunt rechtstreeks deel uitmaken van een affaire als bedrieger, als bedrogene of als derde persoon. Je kunt onrechtstreeks betrokken zijn bij een affaire als beste vriend(in) van de bedrieger, de bedrogene of de derde persoon. Je kunt opgegroeid zijn met overspelige ouders. Je kunt ouder zijn van een overspelige zoon of dochter. Ontrouw lijkt onontkoombaar. Iedereen wil er liefst zo ver mogelijk van wegblijven, maar niemand slaagt erin om nooit met ontrouw in aanraking te komen. Ook Charlotte niet.

In?Ontrouw?tracht Charlotte een realistische weergave te bieden van overspelige partners, bedrogen partners en minnaars en minnaressen. Een boek vol kommer en kwel? Niets daarvan. Met een voorzichtige dosis humor en een gepast relativeringsvermogen creëert Charlotte een perspectief dat verder reikt dan het simpele verhaal van bedrieger en bedrogene, van dader en slachtoffer.

Charlotte Van Looy?is freelance auteur, storyteller, media content creator & researcher.?In 2019 debuteerde ze als auteur met het boek?Wij, Millennials.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; -26 jaar: 6,00 €; VVK en 55+: 8,00 €; kassa: 10,00 €

Waar

Organisatie

Dienst vrije tijd Diepenbeek

Filter op categorie