Zomervertellingen TVL - Nigel Williams: Best Of

Op 7 augustus 2019 zakt TV Limburg af naar Diepenbeek met haar Zomervertellingen. Het reeds beproefde concept brengt een of meerdere artiesten op deze avond naar onze gemeente. Zij dompelen je onder in ludieke verhalen en dolkomische (mis)interpretaties. Kom gratis meegenieten van een zomers en komisch avondje uit op het Servaasplein aan gemeenschapscentrum de Plak. TVL brengt trouwens haar partner mee waardoor we je graag trakteren op een gratis Sezoens van Brouwerij Martens.

Afspraak op 7 augustus 2019 op het Servaasplein. De voorstelling start om 20.00 uur, je moet enkel je eigen stoeltje en/of dekentje meenemen.

Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) is één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo's Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf poia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. Geen typetjes, acts, speciaal decor of attributen, enkel Nigel en een microfoon.
Hij brengt stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie, geënt op de actualiteit, met messcherpe observaties en met veel improvisatie, freewheelen en met ruimte voor pittige interacties met het publiek. Nigel op zijn best dus: dicht bij het publiek, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd en confronterend.
Verwacht je aan een stand-up sneltrein met een 'best of' van 7 zaalshows aangevuld met nieuwe teksten die hij speciaal schrijft voor deze avond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Contact

Organisatie

dienst vrije tijd Diepenbeek

Filter op categorie