ATELIER BIANCO

Bij de oprichting van Atelier Bianco hebben wij ons enorm toegespitst op grafisch ontwerp en branding. Samen met u gaan wij iedere uitdagingen aan met als doel om u en uw projecten de aandacht te geven die ze verdienen.

Wanneer u of uw onderneming de volgende stap zal nemen nodigen wij u uit tot open dialoog. Hier bij Atelier Bianco geniet u van fris perspectief in elke fase, van het begin af aan tot het eindproduct. Dankzij onze ervaring bieden wij u de zekerheid ieder idee te vertalen naar ons breed assortiment in belettering, allerhande drukwerk, fotografie, grafisch ontwerp en personalisatie van textiel.

Sinds kort is er een duidelijke shift naar het vertegenwoordigen van uzelf en uw bedrijf in de digitale wereld. Meer dan ooit wordt de noodzaak beklemtoond om de juiste content voor jouw bedrijf of personal brand te realiseren. Dit alles is steeds vervuld met ongeremde creativiteit en onze zorg voor detail verzekert het vertalen van ieder idee naar de realiteit.

Tot slot bieden wij ons assortiment aan met de mogelijkheid tot grenzeloze personalisatie voor ieders noden bij speciale aanvragen. Wanneer u een blijvende indruk wil achterlaten staan wij u steeds van dienst bij Atelier Bianco.

Het multidisciplinair atelier waar meerdere stromingen in uitmonden.

Contactgegevens

Adres
Varkensmarkt 20 3590 Diepenbeek
Provincie
Limburg
Land
België
GSM
+32478473987
E-mail
info@atelierbianco.be
Website
www.atelierbianco.be
Handelsregister
0701955643
Bedrijventerrein
Centrum

Contactpersoon

Dal Bianco Sandro

Openingsuren

Op afspraak