SB INTERIORS

Dat iets zo vanzelfsprekend lijkt , dat u zich niet kan voorstellen dat het op een andere manier kan ? Bij een interieur is dat zo. Een goed interieur klopt. Dat zit op zo'n manier in elkaar dat alles logisch is.

Maar hoe we tot dat perfecte interieur komen , is allesbehalve vanzelfsprekend. Dat vraagt denkwerk, kennis en expertise . Denkwerk over de manier waaarop u leeft . Wat u precies verwacht van uw nieuwe thuis. De kennis om uw unieke manier van wonen te vertalen in een logische ruimte-indeling. Maar ook kennis van materialen. De expertise om uit al die stijlen en meubels de juiste te kiezen .

Wij van SBinteriors begeleiden u tijdens elke stap van dit traject. En nemen met onze totaalaanpak ook de uitvoering volledig voor onze rekening.

Of U nu droomt van een nieuwe keuken , een make-over voor uw woning, of uw buitenverblijf wilt opfrissen ; wij ontwerpen, maken en coördineren alles voor u. Van het eerste voorontwerp tot dat moment dat u de sleutel omdraait om uw nieuwe thuis te bewonderen.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijiblijvend gesprek, zodat wij uw dromen en wensen in een persoonlijk interieurconcept kunnen vertalen. Op basis daarvan werken onze interieurarchitecten een volledig ontwerp uit. Dit ontwerp, inclusief visualisatie in een 3D-plan én een moodboard, stellen we tijdens een tweede gesprek aan u voor.

Bent u enthousiast over onze tijdloze stijl en ontwerp ? Dan bespreken we samen met u de materialen , meubelen, vloeren , tapijten, gordijnen... tot en met het licht- en kleuradvies.

Al het maatwerk wordt in ons eigen meubelatelier vervaardigd. En samen met een team van vakmensen staan we garant voor een perfecte uitvoering van de werken ter plaatse.

Wijzelf begeleiden , coördineren en volgen de werken op. Kortom; wij zorgen ervoor dat ales perfect op elkaar is afgestemd - tot in de kleinste details én binnen het afgesproeken budget.

Contactgegevens

Adres
Nieuwstraat 182 3590 DIEPENBEEK
Provincie
Limburg
Land
België
Tel.
011/35 05 50
E-mail
info@sbinteriors.be
Website
www.sbinteriors.be
Organisatietype
nv

Contactpersoon

Nechelput Geert

Tel.
011.350550

Openingsuren

  • maandag gesloten
  • dinsdag 10u - 12u30 & 13u30 - 18u
  • woensdag 10u - 12u30 & 13u30 - 18u
  • donderdag 10u - 12u30 & 13u30 - 18u
  • vrijdag 10u - 12u30 & 13u30 - 18u
  • zaterdag 10u - 17u
  • zondag gesloten