SCHOEFFAERTS AFWERKINGSBEDRIJF

Sinds 2000 is Afwerkingsbedrijf Schoeffaerts doorgegroeid tot een nationale speler in de afwerkingswereld, die streeft naar een exclusieve binnenafwerkingvan elk project. Het groeiende succes is te danken aan de groteflexibiliteit, het meedenkvermogen en de nodige zin voor creativiteit.Krachtenbundeling is hierbij een zeer belangrijk aspect, rekeninghoudend met timing en coördinatie, hoe groot of klein het uit te voerenproject ook is.

Tegenwoordig wordt het begrip "kwaliteit leveren" met het grootste gemak uitgesproken, echter het achteraf waar maken is een ander verhaal. Wij dragen het woord "kwaliteit" zéér hoog in het vaandel. "Klanttevredenheid"is het allerbelangrijkste streefdoel van ons deskundig team. Wij bieden u dan ook een antwoord op al uw afwerkingsvragen en ditdankzij een uitgebreide know-how & oog voor het kleinste detail. Wij staan ervoor garant dat uw project de meerwaarde krijgt die hetverdient !

Iedereen die een hoogwaardige afwerking verwacht, is welkom bij ons, zowel particulieren, aannemers als projectontwikkelaars.

 

Contactgegevens

Adres
Duifhuisweg 10 3590 DIEPENBEEK
Provincie
Limburg
Land
België
Tel.
011 26 21 29
E-mail
info@schoeffaerts.be
Website
www.schoeffaerts.be
Bedrijventerrein
Dorpsveld 1
Organisatietype
bvba

Contactpersoon

Ronny  Schoeffaerts

Openingsuren

  • maandag 9u - 12u & 13u - 17u
  • dinsdag 9u - 12u & 13u - 17u
  • woensdag 9u - 12u & 13u - 17u
  • donderdag 9u - 12u & 13u - 17u
  • vrijdag 9u - 12u & 13u - 17u
  • zaterdag 9u - 14u