PLEISTERWERKEN HANSSEN

 

Mijn naam is Steve Van Sandt, zaakvoerder van Hanssen Pleisterwerken. Wij zijn een professioneel stukadoorsbedrijf sinds 1973. Inmiddels telt mijn team 18 bezetters, plakkers, plafonneerders en stukadoors gespecialiseerd in plafonneerwerken, bepleistering, gyproc en gyprocwerken.

Pleisterwerken Hanssen realiseert de transformatie van ruwbouw naar een afgewerkt huis, een fase die de afwerkingskwaliteit en waarde van uw woning bepaalt. We zijn in gans Vlaanderen actief (bij voorkeur Limburg – Vlaams-Brabant – Antwerpen), voor alle pleisterwerken en bezettingswerken op gebouwen en verbouwingswerven in alle maten en soorten.

De pleisterwerken die we opleveren voldoen steeds aan de hoogste afwerkingsstandaarden die u van pleisterwerk mag verwachten en hoe het ook een vakkundige onderneming zoals de onze betaamt. De beste kwaliteit aan de meest interessante prijsvoorwaarden, daar kan u bij ons op rekenen!

De ervaren stukadoors en bezetters van Hanssen Pleisterwerken garanderen u ten alle tijden deskundig advies in bepleistering, realistische prijzen, en een afwerking tot in de details verzorgd.

 

Contactgegevens

Adres
genkersteenweg 295 3500 Hasselt
Provincie
Limburg
Land
Vlaanderen
GSM
+32494796697
E-mail
info@hanssen-pleisterwerken.be
Website
www.hanssen-pleisterwerken.be
Organisatietype
bvba

Volg ons op

Contactpersoon

Van Sandt Steve

Openingsuren

Op afspraak