OniVa+ Verzekeringen

DVV Verzekeringen Thys werd opgericht in 1966 door André Thys. Zoals dit vroeger dikwijls het geval was, deed André dit eerst in bijberoep en vanaf 1993 in hoofdberoep. André deed dit met zijn gekende passie en stond steeds klaar voor al zijn klanten. In 1994 kwam zijn dochter, Greet Thys, mee als zelfstandige in de zaak en kende het kantoor een enorme groei.

Om de groei te kunnen verwerken werd ons team uitgebreid met een administratieve kracht en verhuisde het kantoor 2015 naar een nieuw pand op de Kapelstraat 85. Dit zorgde voor nog meer uitstraling in Diepenbeek.

Maar de verzekeringswereld staat niet stil. Om aan de steeds groter wordende uitdagingen te voldoen (denk maar aan wetgeving, IT, digitalisering, professionalisering …) heeft Verzekeringen Thys besloten om vanaf 01/01/2018 samen te werken met het verzekeringskantoor OniVa in Zonhoven. Dit kantoor, opgericht door Koen Beelen, bestaat ook al meer dan 25 jaar en is een topper in Limburg, niet alleen op vlak van particuliere verzekeringen maar ook op vlak van verzekeringen voor kleine zelfstandigen en KMO’s. Samen vormen wij nu een team van 11 personen, allen specialisten met passie voor hun vak. Een bijkomende voordeel is nu dat John Beelen, werkzaam binnen OniVa Zonhoven, ons team komt versterken. Hij is een rasechte Diepenbekenaar en zeer gekend in onze gemeente.

Met deze fusie zijn wij klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en onze klanten dezelfde of nog betere service aan te bieden. OniVa verzekeringen kan jullie nu een oplossing bieden niet alleen voor particuliere verzekeringen, maar ook voor KMO verzekeringen, beleggingen, hypothecaire kredieten, enz …

Zoals de naam het zegt, zal het verzekeringskantoor OniVa steeds klaar staan en gaan voor al zijn klanten.

Contactgegevens

Adres
Kapelstraat 85 3590 Diepenbeek
Tel.
011 33 28 11
E-mail
oniva@dvv.be
Website
www.onivaverzekeringen.be
Bedrijventerrein
Centrum

Volg ons op

Contactpersoon

Thys Greet