Raedthof

Sinds september 2018 is Raedthof een nieuwe speler op de Belgische wijnmarkt.
Haar aanbod richt zich in het bijzonder naar horeca-zaken, ondernemingen, verenigingen en organisaties. Bij bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld bij de eindejaarsfeesten, krijgen ook particulieren de mogelijkheid om een aantal kwalitatieve flessen wijn aan te kopen.

Raedthof heeft de ambitie om op een duurzame en sociaal verantwoorde manier te ondernemen en werkt daarom samen met zorgvuldig uitgekozen partners, zowel op vlak van import als distributie.

Om een meerwaarde te brengen aan de samenleving, werd een ruim gamma samengesteld waarin ruimte werd voorzien voor lokale wijnen van eigen bodem, Fair-trade wijnen, biologische en biodynamische wijnen.

Het klantenbestand van Raedthof situeert zich voornamelijk in de provincies Luik en Limburg. Met een proefsalon en ruime kelder in Verviers en een depot in Diepenbeek, worden de klanten uit deze beide regio's vakkundig bijgestaan.

Indien u graag een catalogus van onze producten wens te ontvangen, of een vertegenwoordiger op bezoek krijgt om ons gamma voor te stellen, aarzel niet om ons te contacteren!

Contactgegevens

GSM
0494733678
E-mail
info@raedthof.com
Website
www.raedthof.com
Bedrijventerrein
Centrum

Contactpersoon

Blokken Maarten

Openingsuren

Op afspraak