Dé Secretariaatsservice

Overwerk? Overbodig!

Uw secretariaat op maat

Mobiel - Flexibel - Competent

Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u te weinig werk om een extra medewerker vast in dienst te nemen, maar teveel administratie en papierwerk en te weinig handen en tijd?

Dan kan Dé Secretariaatsservice u van dienst zijn. Ik kan u helpen met alle secretariële werkzaamheden. Dé Secretariaatsservice is uw persoonlijke secretaresse zonder dienstverband. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van onze diensten wanneer het u uitkomt; structureel of incidenteel, op locatie en/of op afstand. Van het uitwerken van correspondentie tot het organiseren van uw evenementen. En dat reeds vanaf enkele uren per week. Optimaal voor ondernemingen die geen fulltime of parttime secretaresse in dienst willen nemen.

Alles waar u geen tijd voor heeft, los ik voor u op.

Met Dé Secretariaatsservice beschikt u over betrouwbare en professionele managementondersteuning, dat is alvast een zekerheid die ik u kan bieden! Ik maak het u gemakkelijk. Ik werk zonder tussenkomst van uitzendbureaus dus geen extra kosten, minimumtermijnen of afkoopbedragen, gewoon op basis van facturatie per uur!

"Als ervaren management assistente, help ik u op korte termijn en zo lang als dat het nodig is verder. Ik lever diensten waardoor bedrijven enorm op personeelskosten kunnen bezuinigen. Zij betalen alleen voor de services die zij afnemen en deze voer ik zeer adequaat uit. Met de moderne ICT infrastructuur wordt beheer en ondersteuning op afstand mogelijk gemaakt. Volledige flexibiliteit, passend in de huidige tijd en bij het nieuwe werken.

Het fundament van mijn loopbaan ligt in mijn opleiding secretariaat- en bedrijfscommunicatie. U kan op mij bouwen. U profiteert van meer dan 20 jaar beroepservaring en know-how op commercieel vlak maar vooral ook op vlak van management, organisatie en administratie. Door mijn jarenlange ervaring bij diverse organisaties, ben ik in staat om flexibel op de specifieke behoeftes van mijn klanten in te spelen.

Mijn persoonlijke en professionele vaardigheden omvatten o. a. betrouwbaarheid, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een grote affiniteit met ICT en veel organisatie- en improvisatietalent."

Contactgegevens

Adres
Groenstraat 18 3590 Diepenbeek
Provincie
Limburg
Land
België
GSM
0479531799
E-mail
desecretariaatsservice@telenet.be
Website
https://www.facebook.com/desecretariaatsservice
Bedrijventerrein
Bewel

Contactpersoon

Sarnow Sonja

Openingsuren

Op afspraak