BEAUTY OF THE SOUL

Dikwijls zitten wij vastgeroest door onze denkpatronen, gevoelens of gedragingen en belemmeren wij hierdoor ons optimaal functioneren.

Via gesprekstherapie krijg je de mogelijkheid om je te focussen op je eigen behoeften en die te uiten, waardoor je gemoedstoestanden erkent en moeilijkheden in perspectief kan zetten.

Wij helpen jou met het (her)ontdekken van je eigen kracht, levensdoel en passie. Het helpt jouw relaties te verbeteren zowel op persoonlijk, professioneel als op sociaal vlak. We gaan niet het verleden veranderen maar gaan vorm geven aan jouw toekomst door ofwel coaching, healing,  bloesem- of  aromatherapie. Hierdoor krijg je de nodige inzichten en daadkracht die je nodig hebt.

Eveneens zijn er Eerste Hulp Remedies ( Rescue Remedy Dr.Bach, TERRA,....) en etherische oliën ( Terra Flora, Primavera,..... ) voor inname of verdamping verkrijgbaar.

Wij ontvangen u graag in onze ontspannen ruimte, die u toe laat om even afstand te nemen van de werkomgeving en de dagelijkse beslommeringen.

Spreekt dit jou aan geef ons dan een seintje via mail: beautyofthesoul@telenet.be of maak een afspraak via 0479 69 17 64

Open op afspraak uitgezonderd Dinsdag & Donderdag

Contactgegevens

Adres
KAPELSTRAAT 2 Bus 2 3590 DIEPENBEEK
Provincie
LIMBURG
Land
BELGIE
GSM
+32 479 69 17 64
E-mail
beautyofthesoul@telenet.be
Website
https://beauty-of-the-soul.business.site/
Bedrijventerrein
Centrum

Contactpersoon

STEVENS RONNY

Openingsuren

  • dinsdag 10u - 12u & 13u - 18u
  • donderdag 10u - 12u & 13u - 18u