Corona

Maatregelen code geel

HUIDIGE MAATREGELEN

Coronatest

Heb je symptomen of ben je hoogrisicocontact? Laat je dan zo snel mogelijk testen. Contacteer echter niet meteen je huisarts. Je kan ook de zelfevaluatietool gebruiken. Daarmee kan je een testcode genereren en zelf een afspraak maken bij een testcentrum voor een (gratis)PCR-test.

Het Covid-19 testcentrum in Huisartsenwachtpost Herkenrode is gesloten. Je kan nu terecht in het Jessa Ziekenhuis, campus Salvator Campus Salvator, Salvatorstraat 20, 3500 Hasselt. Ga niet langs de hoofdingang maar via de zijvleugel. Volg de signalisatie.
Een afspraak boeken?
 

Vaccinatie

Inwoners van Diepenbeek worden gevaccineerd in de Trixxo Arena in Hasselt. Je leest er alles over op www.diepenbeek.be/vaccineren

Veilig reizen

Hoe je veilig kan reizen lees je in volgend overzicht.

Coronalert app 

Heb jij Coronalert al geïnstalleerd? Deze app waarschuwt je als je in nauw contact bent geweest met iemand die het virus heeft. Download de app via je gebruikelijke app store en bescherm op diemanier jezelf en de anderen. www.coronalert.be 

Meer info

Op www.info-coronavirus.be vind je alle informatie en worden de “veel gestelde vragen” doorlopend bijgewerkt onder toezicht van een groep experten en virologen.

Je kan op de website ook per mail je vragen kwijt of je kan bellen op het gratis info-nummer 0800 14 689.