Nu te koop: de Diepenbeekbon

Gepubliceerd op maandag 4 januari 2021 9.50 u.
Sinds 9 november is de Diepenbeekbon te koop aan de balie van het gemeentehuis of het onthaal in GC de Plak. Het is een cadeaubon die je kan gebruiken is bij alle deelnemende handelaars van Diepenbeek.

Twijfel niet en koop de Diepenbeekbon als geschenk voor eender welke gelegenheid, ook voor de eindejaarsfeesten.

  • Krijg je deze bon cadeau ? Je kan hem gebruiken bij alle deelnemende handelaars en je kan dus kiezen wat jou op dat moment het leukst lijkt, of je het meest nodig hebt.
  • Deze bonnen kunnen enkel gebruikt worden bij deelnemende handelaars binnen Diepenbeek. Door de aankoop en gebruik van deze bon steun je dus onze Diepenbeekse economie! Jij koopt lokaal en dat betekent voor onze ondernemers heel wat. Samen zorgen we dus voor een sterk Diepenbeek!
  • We werken met bonnen van 5€, 10€, 20€ en 50€. Zo kan je niet alleen alle combinaties maken, het bedrag is nooit te hoog en je kan het bij verschillende handelaars besteden.
  • Koop je iets voor een mindere waarde dan de waarde van je bon kan de handelaar je geen cash geld teruggeven, maar hij/zij kan je wel een tegoedbon geven voor zijn handelszaak.
  • Je hebt een heel jaar om de bon te besteden, tijd genoeg dus om goed je keuze te maken.

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan de Diepenbeekbon, die je kan terugvinden in het reglement op de pagina www.diepenbeek.be/diepenbeekbon. Hier vind je ook de deelnemende handelaars terug.

De deelnemende handelaars/ondernemers herken je aan een sticker op het raam.