Ben of ken jij een Diepenbeekse ster?

Gepubliceerd op vrijdag 27 januari 2023 13.33 u.
Diepenbeekse Sterren is een initiatief waarbij Diepenbeekse verenigingen, organisaties of particulieren worden gehuldigd voor hun verwezenlijkingen op het vlak van jeugd, sport, senioren en welzijn of cultuur. Ken of ben jij een Diepenbeekse ster? Laat het ons weten!

Concreet kan elke Diepenbekenaar zichzelf of een andere Diepenbeekse inwoner inschrijven om gehuldigd te worden als “Diepenbeekse Ster”. Elke bijzondere prestatie is mogelijk, niet enkel degene die het beste of hoogste gescoord heeft.

Uit de inschrijvingen wordt een selectie gemaakt. Deze gebeurt op basis van de pijlers beleving, verbinding en talentontwikkeling. Ook bijzondere prestaties worden extra in de kijker gezet.

De huldiging vindt plaats op zondag 11 juni in de voormiddag in OC Rooierheide. Springt er bij het lezen van deze tekst een naam van iemand of een vereniging te binnen?

Maak van deze editie ook een succes, aarzel niet en vul het formulier in op: www.diepenbeek.be/Diepenbeekse-sterren of laat ons iets weten via vrijetijdsloket@diepenbeek.be of 011 49 19 00. Je kan inwoners nomineren tot 18 april. Eén nominatie volstaat om uitgenodigd te worden op de huldiging.

Nomineer je Diepenbeekse Ster