Diepenbeekse sterren

In 2020 start de dienst Vrije Tijd met een nieuw concept: we verenigen de huldigingen ‘Sportkampioen van het Jaar’ (sport) en ‘Vereniging in de kijker’ (cultuur) in een nieuw evenement, de ‘Diepenbeekse Sterren’. Het doel? Verenigingen, organisaties of burgers huldigen voor hun verwezenlijkingen op vlak van Vrije Tijd: jeugd, sport, cultuur, senioren en welzijn. Elke bijzondere geleverde prestatie in 2019 komt in aanmerking.

Concreet kan elke Diepenbekenaar zichzelf of een andere Diepenbeekse inwoner of vereniging inschrijven en zo nomineren als "Diepenbeekse Ster".
Uit de inschrijvingen wordt een selectie gemaakt van wie wordt uitgenodigd op het Diepenbeekse Sterren-evenement.

Voor de selectie baseren we ons de drie pijlers van de afdeling Vrije Tijd: beleving, verbinding en talent-ontwikkeling. Verder wordt er ook aandacht gegeven aan verenigingen of Diepenbekenaren die door hun uitzonderlijke prestatie een inspiratie vormen voor anderen. De selectie zal gemaakt worden door een onafhankelijke jury, die speciaal voor de Diepenbeekse Sterren wordt samengesteld.

Springt er met het lezen van deze tekst een naam van iemand of een vereniging te binnen? Aarzel dan niet en vul dan hier het formulier in of mail het naar vrijetijdsloket@diepenbeek.be of per post naar Vrijetijdsloket Diepenbeek, Dorpsstraat 14, 3590 Diepenbeek.

De uiterste inschrijvingsdatum hiervoor is 29 april 12 u.