Kerst in Diepenbeek met Duistertocht, Winterdorp en Kerstzoektocht

Gepubliceerd op maandag 5 december 2022 0 u.
De kerstperiode komt er weer aan. Tijd om het gezellig te maken met vrienden en familie. En in Diepenbeek wordt het dit jaar extra sfeervol. Geniet tijdens de weekends van 9 en 10 en 16 en 17 december van onze Duistertocht en/of Winterdorp aan GC de Plak! Lees hier alle praktische info.

Duistertocht

Eind 2021 brachten we licht in de coronaduisternis. Onze lichtjeswandeling was een ongekend succes ... In 2022 wachten ons weer andere uitdagingen, … Op 10 en 17 december hullen we ons centrum in absolute duisternis en kan je aansluiten op een geleide wandeling. Geniet van bijzonder en vurig straattheater en heerlijk verteltheater. Napraten bij een hapje en drankje kan in ons Winterdorp dat uitgebaat wordt door de Diepenbeekse verenigingen.

Praktisch:

  • De wandelingen starten om 17.30, 18.30 en 19.30 uur op het Servaasplein. Deze zijn allemaal uitverkocht.
  • Tip: breng zeker je eigen zaklamp, lantaarntje, … mee.

Winterdorp

Geniet van een hapje en een drankje in ons Winterdorp aan het Servaasplein. De kraampjes worden uitgebaat door de Diepenbeekse verenigingen. Het Winterdorp is open op:

  • Vrijdag 9 en 16 december - 17 tot 23 uur
  • Zaterdag 10 en 17 december - 15 tot 23 uur

Welke vereniging wanneer een kraampje uitbaat lees je op www.diepenbeek.be/kerst

Kerstzoektocht

Rudy is het kleinste rendier van de roedel. Omdat hij zo klein is en ook een beetje onhandig, mag hij niet mee met de slee om cadeautjes rond te brengen. Maar... hij mag wel bij de Kerstman gaan logeren en zijn kerstboom helpen versieren. Dat kan hij natuurlijk niet alleen. Kan jij hem helpen? De versiering ligt verspreid in het centrum. Volg de route en je vindt vast en zeker alle verloren decoratie.

Vanaf 20 december kan je het startpakket gratis afhalen in de Bib (Marktplein 24a) of aan het Vrijetijdsloket (Servaasplein 14.), steeds tijdens de openingsuren en zolang de voorraad strekt.

Deze zoektocht loopt tot 8 januari 2023. Meer info op Kerstzoektocht / Kathleen Amant | Facebook