Kringwinkel OKAZI

Je kunt kleine kringgoederen gratis deponeren in de kringloopcontainer op het recyclagepark of je kunt ze ook zelf brengen naar de kringwinkel OKAZI te Hasselt. Grote stukken (meubilair, huishoudtoestellen, ...) worden gratis aan huis opgehaald. Neem hiervoor contact op met OKAZI.

OKAZI biedt tegen betaling een inboedelservice aan. Bij overlijden, verhuis, grondige opruim, ... kan dit goed van pas komen! Zij zorgen voor alle demontage en opruimwerk. De kostprijs is afhankelijk van de omvang van de inboedel.

Ben je zelf op zoek naar originele, goedkope spullen? Dan vind je in de kringwinkel zeker je gading. Ideaal voor de (her)inrichting van je kot, de opfrissing van je kleerkast, een uniek stuk voor de finale toets van je interieur, …

De herbruikbare goederen doorlopen een heel traject om de kwaliteit ervan te garanderen. De goederen moeten eerst een selectie op hergebruik doorstaan. Vervolgens worden, indien nodig, kleine herstellingen uitgevoerd. Tenslotte krijgen de goederen een stevige poetsbeurt alvorens ze in de winkel gezet worden.

Wat kan en wat kan niet?

Herbruikbare goederen zijn goederen die nog door iemand anders gebruikt kunnen worden. Ze mogen dus niet beschadigd of versleten zijn.

Contact

De Kringwinkel OKAZI – HASSELT
Sint-Truidersteenweg 150
3500 HASSELT
tel. 011 27 35 75