Mobiliteitscafé Diepenbeek - Maak kennis met het Limburg van de toekomst

Gepubliceerd op dinsdag 24 januari 2023 0 u.
We zijn al het recreatieve fietsparadijs. In 2050 wil Limburg op het gebied van alle verplaatsingen de meest duurzame provincie zijn. Vervoerregio Limburg nodigt je uit 'op café' om kennis te maken met het Limburg van de toekomst. Interesse? Schrijf je dan zeker in voor dit Mobiliteitscafé!

Om dit waar te maken, werd in 2019 vervoerregio Limburg opgericht. Hierin werken we hard samen met alle Limburgse steden en gemeenten aan een regionaal mobiliteitsplan om dat doel na te streven. Dit plan wordt alle dagen concreter. Wil je een tipje van de sluier gelicht? Vervoerregio Limburg nodigt je uit op café om kennis te maken met het Limburg van de toekomst. We onderzoeken er of de zorgvuldig uitgetekende acties onze doelen zullen helpen behalen. 

Schrijf je dan zeker in voor dit Mobiliteitscafé! 

  • Voor onze regio vindt het mobiliteitscafé plaats op 7 februari van 19.30 tot 22.00 uur in Diepenbeek (Universiteit)

Het café start stipt om 19.30 uur en het einde is voorzien om 22 uur ten laatste. Er zijn slechts 100 stoelen beschikbaar. Wees er dus snel bij.

We verzekeren je een afwisselend en actief programma met voldoende interactie en kans om in gesprek te gaan. We kijken er ook naar uit om het glas te heffen op de afgelegde weg sinds 2019 en het partnerschap van vervoerregio Limburg.

Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere Limburgers die gedreven zijn door mobiliteit of breng ze gewoon met je mee. 

Inschrijven is nodig om alles vlot te laten verlopen en kan via deze link: Inschrijving Mobiliteitscafé