Info- en netwerkmoment: De online ondernemer

Tijdens deze infoavond leer je hoe je de digitale mogelijkheden van je onderneming zo goed mogelijk kan benutten om je zaak een boost te geven !

Met meer dan 15 jaar ervaring in het veld heeft IT-consultancykantoor Brain Rangers tal van anekdotes, voorbeelden en “cowboyverhalen” om de complexe materie tastbaar te maken.

De digitale transformatie van de wereld om ons heen gaat alsmaar sneller. De ene E-commerce revolutie volgt de andere op en webshops verschijnen (en verdwijnen) aan een razend tempo. Kan jij als ondernemer nog het bos door de bomen zien? Weet jij al hoe je overmorgen het hoofd boven water gaat houden? 

In de keynote “De Online Ondernemer” van BrainRangers krijg je een duidelijk beeld wat je zaak te wachten staat: Wat komt er op je af, wat verwachten je klanten en hoe maak jij het verschil tegenover je concurrent.

Welke E-commerce strategie moet je gebruiken voor een zo goed mogelijk rendement? Hoe bereik je zo effectief mogelijk je bestaande en potentiële klanten via Social Media en wat is de boodschap waarmee je ze naar je winkel haalt. 

BrainRangers ontkracht enkele mythes betreffende sommige webshops en onthult het verborgen digitale potentieel van de kleine KMO. Samen zorgen we ervoor dat een digitale windhoos jouw onderneming de wind in de zeilen geeft naar een succesvolle toekomst.
Een boeiende avond vol informatie en inspiratie, gevolgd door een onrustige nacht waarin de digitale opportuniteiten van je onderneming je misschien wel uit je slaap houden.

Agenda

18:30 uur: ontvangst met drankje, soep en broodjes
19:00 uur: start infosessie
20:30 uur: einde infosessie en kans tot netwerken met andere ondernemers met een hapje en een drankje in Poos. 

Parkeren

Kan best op het Marktplein, waarna u de doorsteek langs de Bibliotheek richting De Plak kan wandelen.

GRATIS inschrijven

Praktische informatie

Wanneer

Waar

GC de Plak vergaderzaal 1 + 2

Filter op categorie