Nieuwe website bibliotheek

Gepubliceerd op donderdag 28 februari 2019 11.38 u.
Op 28 februari is de nieuwe bibwebsite online gegaan. Het wordt de ideale plek om alles over de bib(collectie) en je eigen ontleningen te weten te komen, ook via je smartphone!

De ondersteuning van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets is één van de belangrijkste vernieuwingen van de nieuwe site. Voortaan kan je snel en makkelijk via je eigen smartphone doorheen de catalogus bladeren.

De catalogus zelf kreeg eveneens een belangrijke update. Zo kan je nu, rechts bovenaan op de detailpagina van het materiaal, sneller zien of een boek, dvd of cd al dan niet uitgeleend is. De vernieuwde zoekfunctie werkt zeer intuïtief en je kan de resultaten filteren naar je eigen noden en wensen.

Daarnaast werd “Mijn Bibliotheek” volledig geïntegreerd in de bibwebsite. Met ‘Mijn Bibliotheek’ kan je niet enkel je eigen ontleningen en reservaties beheren en verlengen, je kan ook de lidkaarten van familieleden zoals je kinderen koppelen en snel een overzicht krijgen van alle bibliotheekmaterialen in huis!

Dit zijn slechts enkele van de nieuwigheden op de website. Surf dus snel naar diepenbeek.bibliotheek.be en ontdek de vele mogelijkheden. Je zal snel merken dat de vernieuwde website een onmisbare tool is: thuis, onderweg en ook binnen de muren van de bib.