Huisvuilzakken ook deze zomer welkom in het recyclagepark

Gepubliceerd op woensdag 26 mei 2021 14.20 u.
Een volle huisvuilzak die je niet meer kan buitenzetten omdat je op vakantie vertrekt? Of heb je beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens extreme warmte een volle huisvuilzak in huis te hebben? Tussen 15 juni en 11 september kan je deze zakken naar het recyclagepark brengen.

Heb je een volle huisvuilzak die je niet meer kan buitenzetten omdat je op vakantie vertrekt? Of heb je beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens extreme warmte een volle huisvuilzak in huis te hebben? Tussen 15 juni en 11 september kan je deze zakken naar het recyclagepark brengen. Opgelet!

  • Je mag enkel bordeaux of grijze huisvuilzakken van Limburg.net binnenbrengen.
  • Je registreert het binnenbrengen via de toegangszuil. Als je nog andere fracties bij hebt, rij dan een aparte ronde zodat de kilo’s huisvuil apart gewogen en geregistreerd worden.

Heb je geen problemen om je huisvuilzak te stockeren, kan je net zoals de rest van het jaar je huisvuilzak meegeven met de veertiendaagse ophaling aan huis. Niets zo eenvoudig als je zak vooraan aan uw woning buiten te zetten. Op www.limburg.net/afvalkalender kan je nakijken wanneer de ophaalwagen bij jou langs komt.