Woonzorgcentrum

Het woonzorgcentrum 'De Visserij' bevindt zich in een mooi park dat gesitueerd is in een landelijke omgeving in de gemeente Diepenbeek. Het biedt momenteel huisvesting aan 85 bewoners.

Voor wie? 

De Visserij biedt aan haar bewoners een kwalitatieve zorgverlening met respect voor ieders eigenheid en met aandacht voor het behoud van zelfstandigheid en comfort binnen een huiselijke sfeer. Dit alles gebeurt in samenspraak met bewoners en familie, met respect voor ieders privacy.

Meer info

Het woonzorgcentrum uit zijn visie op drie verschillende aspecten: ouder worden, wonen en zorg en een veranderende omgeving. Dit betekent dat het welzijn van de bewoners steeds centraal staat. De Visserij is een open huis waarin iedere bewoner wordt benaderd vanuit zijn eigen belevingswereld en mogelijkheden. Het aspect 'wonen' staat centraal naast het onderdeel 'zorg'.

Door een open contact met de buitenwereld blijft er een interactie ontstaan met de buitenwereld en de lokale bevolking. Zo kan het woonzorgcentrum ook evolueren naar een moderne, dynamische en slagvaardige organisatie waarin iedere bewoner zich 'thuis' voelt.