Vaccinatiecentrum sluit de deuren

Gepubliceerd op dinsdag 6 december 2022 0 u.
Vaccinatiecentrum Herkenrode sluit de deuren op woensdag 7 december. Wil je nog een vaccinatie? Neem dan contact op met jouw huisarts of contacteer een apotheek in de buurt die vaccinatie aanbiedt. Alle informatie vind je op www.apotheek.be.

Heb je nog een andere vraag over vaccinatie of het vaccinatiecertificaat? Bel dan 078 78 78 50, elke werkdag tussen 9 en 19 uur.

Test nodig? Welkom op campus Salvator

Een test nodig? Dan kan je terecht in het Jessa Ziekenhuis, campus Salvator Campus Salvator, Salvatorstraat 20, 3500 Hasselt. Ga niet langs de hoofdingang maar via de zijvleugel. Volg de signalisatie. Een afspraak boeken?

Vaccinatie voor 5-11 jarigen

Meer info over de vaccinatie van kinderen lees je op www.laatjevaccineren.be/5-11-jarigen

Hoe vraag ik mijn Covid Safe Ticket aan?

Ben je handig met de smartphone of het internet, dan kan je je certificaat downloaden via de CovidSafeBe-app of via websites zoals www.mijnburgerprofiel.bewww.mijngezondheid.be of www.myhealthviewer.be.

Ook minderjarigen kunnen hun Covid Safe Ticket op hun smartphone installeren. Hoe dat met moet lees je op www.vlaanderen.be/covid-certificaat#procedure

Je kan je coronapaspoort ook per post toegestuurd krijgen. Neem daarvoor contact op met de helpdesk van de Vlaamse overheid via het nummer 078 78 78 50 (van 9 tot 19 uur op weekdagen en op zaterdag van 10 tot 18 uur). Hou wel rekening met een wachttijd van 1 week.