Welkom in het vaccinatiecentrum

Gepubliceerd op donderdag 15 april 2021 0 u.
Het vaccinatiecentrum in de Ethias Arena in Hasselt voorziet alle inwoners van 18 jaar of ouder uit Hasselt, Zonhoven, Diepenbeek, Herk-de-Stad en Alken van een coronavaccin. Afhankelijk van de leveringen kunnen er tot 2.000 mensen per dag gevaccineerd worden. Lees hier hoe alles in zijn werk gaat.

Wanneer kan jij je laten vaccineren?

Iedereen kan zich de komende maanden gratis laten vaccineren. De federale overheid legde een vaccinatiestrategie vast en bepaalde dat bepaalde doelgroepen, zoals bewoners van de woonzorgcentra, zorgpersoneel, 65-plussers…, voorrang krijgen. Als jij aan de beurt bent, dan ontvang je een brief, mail en sms. Onderaan deze pagina kan je volgen hoeveel mensen er intussen gevaccineerd werden.

Reservelijst

Ben je ouder dan 18 en heb je nog geen uitnodiging voor vaccinatie ontvangen dan kan je je online inschrijven op de elektronische reservelijst van Qvax. Opgelet! Word je gecontacteerd door Qvax, dubbelcheck dan eerst de datum waarop je in het vaccinatiecentrum wordt verwacht en bevestig dan je komst.

Zit je met vragen?

Fabels en feiten over het vaccin

Vlot naar het vaccinatiecentrum

Info voor anderstaligen

Callcenter

Of neem contact met ons op via vaccinatiecentrum@hasselt.be of 011 37 20 64. Je kan het callcenter bereiken van maandag tot vrijdag tussen 9 tot 20 uur en in het weekend van 9 tot 18 uur. 
 

Vaccinatieteller

Help Limburg vaccineren

We kunnen intussen op voldoende vrijwilligers rekenen. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om je nog kandidaat te stellen. Geregistreerde vrijwilligers vinden alle praktische info via deze link