Welkom in het vaccinatiecentrum

Gepubliceerd op woensdag 30 juni 2021 0 u.
Het vaccinatiecentrum in de Ethias Arena in Hasselt voorziet alle inwoners van 18 jaar of ouder uit Hasselt, Zonhoven, Diepenbeek, Herk-de-Stad en Alken van een coronavaccin. Intussen werden al meer dan 100 000 prikjes gezet. Ook de tweede prik Astra Zeneca wordt vervroegd.

Wanneer kan jij je laten vaccineren?

Iedereen kan zich de komende maanden gratis laten vaccineren. Als jij aan de beurt bent, dan ontvang je een brief, mail en sms. Onderaan deze pagina kan je volgen hoeveel mensen er intussen gevaccineerd werden.

Tweede prik Astra Zeneca vervroegd

Wie al 1 keer werd gevaccineerd met Astra Zeneca en normaal pas na 12 weken een 2e vaccinatie zou krijgen, kan die afspraak sinds 1 juli maximaal 4 weken vervroegen.

Om overbelasting van de helpdesks van de vaccinatiecentra te beperken, vraagt Zorg en Gezondheid dat mensen zoveel mogelijk zelf hun afspraak voor een 2e dosis herplannen. Dat kan via de mail waarin de oorspronkelijk afspraak voor de 2e dosis na 12 weken werd bevestigd.

Lukt het niet om de afspraak zelf te verplaatsen? Bel dan naar het callcenter: 011 37 20 64

Reservelijst

Heb je nog geen uitnodiging voor vaccinatie ontvangen dan kan je je online inschrijven op de elektronische reservelijst van Qvax. Ook 16 en 17-jarigen kunnen dit intussen doen. Opgelet! Word je gecontacteerd door Qvax, dubbelcheck dan eerst de datum waarop je in het vaccinatiecentrum wordt verwacht en bevestig dan je komst.

Zit je met vragen?

Fabels en feiten over het vaccin

Vlot naar het vaccinatiecentrum

Info voor anderstaligen

Callcenter

Of neem contact met ons op via vaccinatiecentrum@hasselt.be of 011 37 20 64. Je kan het callcenter bereiken van maandag tot vrijdag tussen 9 tot 20 uur en in het weekend van 9 tot 18 uur. 
 

Vaccinatieteller

Help Limburg vaccineren

We kunnen intussen op voldoende vrijwilligers rekenen. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om je nog kandidaat te stellen. Geregistreerde vrijwilligers vinden alle praktische info via deze link