Woonenergieloket Diepenbeek

Hoe maak ik mijn woning energiezuinig? Is mijn huidige energiecontract nog wel het voordeligst voor mij? Heb ik recht op Mijn Verbouwpremie? Hoe werkt een digitale meter? Zijn er premies als ik als senior mijn woning aanpas? Voor welke maatregelen kan ik een energielening afsluiten?

Heeft u deze of andere woon- of energievragen, kom dan zeker langs bij het woonenergieloket. Een bezoek aan het woonenergieloket is altijd gratis.

Wil je premieadvies, breng dan je meest recente belastingbrief mee en eventueel offertes of facturen. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren, brengt best de meest recente jaarafrekening van gas en elektriciteit mee.

Sinds 1 januari 2021 is elke gemeente ook verplicht een meldpunt voor problematische woonsituaties, waaronder discriminatie op de huurmarkt, te organiseren. Dit meldpunt is eveneens geïntegreerd in dit woonenergieloket

Woonenergieloket Diepenbeek

Iedere 1e en 3e woensdag van 9.30u tot 11.30u in het Sociaal Huis, Dorpsstraat 13.

Ulla Mertens 
ulla.mertens@stebo.be 
089 39 16 72  

Om je zo goed en veilig mogelijk te helpen, werken we enkel op afspraak. Je kan zelf een afspraak inplannen via https://woonenergieloket.stebo.be 

Voor een specifieke energievraag, contacteer Energiehuis Limburg digitaal via www.energiehuislimburg.be.