Woonenergieloket, nu ook in Diepenbeek

Gepubliceerd op donderdag 18 februari 2021 12.31 u.
Sinds 17 februari kan je elke 1ste en 3de woensdag van de maand terecht bij het woonenergieloket met al je woon- en energievragen. Dit is een samenwerking met Energiehuis Limburg. En wat meer is, een bezoek aan het woonenergieloket in het sociaal huis is altijd gratis.

Hoe maak ik mijn woning energiezuinig? Is mijn huidige energiecontract nog wel het voordeligst voor mij? Heb ik recht op de Vlaamse renovatiepremie? Hoe werkt een digitale meter? Zijn er premies als ik als senior mijn woning aanpas? Voor welke maatregelen kan ik een energielening aan 0% of 2% afsluiten?

Wil je premieadvies, breng dan zeker je belastingbrief van 2 jaar geleden mee en eventueel offertes of facturen. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren, brengt best de meest recente jaarafrekening van gas en elektriciteit mee. Voor een specifieke energievraag kan je ook rechtstreeks contact opnemen met Energiehuis Limburg via www.energiehuislimburg.be.

Openingsuren

Elke 1e en 3e woensdag van 9.30u tot 11.30u in het Sociaal Huis, Grendelbaan 18 

Afspraak

Om je zo goed en veilig mogelijk te helpen, werken we enkel op afspraak. Je kan zelf een afspraak inplannen via https://woonenergieloket.stebo.be/diepenbeek.

Contact

Ulla Mertens - ulla.mertens@stebo.be - 089 39 16 72

www.energiehuislimburg.be.