Jeugdtoneel Jota

Wie zijn we?

JOTA is een toneelgroep voor jongeren en niet­-zo-­heel-­erg-­jongeren uit Diepenbeek en omstreken. Momenteel is er binnen JOTA een onderscheid tussen het zogenaamde Jota Junior (8-11j), Jota Jeugd (12j-18j) en tot slot Jota Anciens (18+).

Wat doen we?

Wie zich lid maakt bij JOTA, komt vrijwel altijd in de jongerengroep terecht. Net zoals bij de anciens ligt het zwaartepunt van een werkjaar bij de grote apotheose: de opvoering van een zelfgeschreven toneelstuk! Daarnaast maak je tijdens onze wekelijks repetities kennis met de wondere wereld van toneel. Er wordt geoefend op het uiten van emoties, op improvisatie, op samenspel, enzovoort.

Waar en wanneer kan je ons vinden?

Je kan ons vanaf nu terugvinden in de jeugdlokalen op de Kloosterstraat n°1 (de deur bij de twee boven elkaar liggende ronde ramen).

Wanneer je bij ons terecht kan, hangt af van je leeftijd:

? 8-11 jaar oud ? elke zaterdag van 12:30 tot 14:30

? 12-18 jaar oud ? elke dinsdag van 19:00 tot 21:00

? 21-... jaar oud ? elke vrijdag van 21:00 tot 23:00

Je bent op JOTA altijd welkom, maar om mee te doen aan een volgend stuk, kom je best zo snel mogelijk na onze opvoering een kijkje nemen. We beginnen namelijk al vlug met schrijven voor het volgende jaar. Wie zeker wil zijn van een rol, moet dus snel zijn!