De Diepenbeekbon

De Diepenbeekbon is een cadeaubon die iedereen kan kopen om cadeau te geven en die de ontvanger kan gebruiken bij alle deelnemende handelaars van Diepenbeek. De Diepenbeekbon is het ideale geschenk bij eender welke gelegenheid. #kooplokaal 

Hoe werkt het?

  • Geef of krijg je deze bon cadeau? Je kan hem gebruiken bij alle deelnemende handelaars en kan je dus kiezen wat jou op dat moment het leukst lijkt, of je het meest nodig hebt. Hieronder kan je een lijst terugvinden van de deelnemende handelaars.
  • Deze bonnen kunnen enkel gebruikt worden bij handelaars binnen Diepenbeek. Door de aankoop en gebruik van deze bon steun je dus onze Diepenbeekse economie! Jij koopt lokaal en dat betekent voor onze ondernemers heel wat. Samen zorgen we dus voor een sterk Diepenbeek!
  • We werken met bonnen van 5€, 10€, 20€ en 50€. Zo kan je niet alleen alle combinaties maken, het bedrag is nooit te hoog en je kan bij verschillende handelaars besteden.
  • Koop je iets voor een mindere waarde dan je bon kan de handelaar je geen cash geld teruggeven, maar hij/zij kan je wel een tegoedbon geven voor zijn handelszaak.
  • Je hebt een jaar de tijd om de bon te besteden. Tijd genoeg dus om goed je keuze te maken.

Waar aankopen?

Je kan de bon aankopen aan het onthaal van het gemeentehuis (Dorpsstraat 14) of het onthaal van gemeenschapscentrum De Plak (Servaasplein 14). 

Welke handelaars doen mee?

Meer info en inschrijven als handelaar